Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1904Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Колечко, К. О. | - | 
| dc.date.accessioned | 2025-04-09T09:25:40Z | - | 
| dc.date.available | 2025-04-09T09:25:40Z | - | 
| dc.date.issued | 2024 | - | 
| dc.identifier.citation | Колечко, К. О. Дослідження розширення асортименту збагачених напоїв на основі томатного соку : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / К. О. Колечко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 71 с. | uk_UA | 
| dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1904 | - | 
| dc.description.abstract | У роботі використовується новітня маловідходна та ресурсозберігаюча технологія переробки томатів. Спроектована технологічна лінія повністю автоматизована і автоматично підтримує технічні параметри на рівні, що гарантує високу якість і поживну цінність готової продукції. Сучасне обладнання використовується практично на всіх етапах консервування, що дозволяє зменшити споживання електроенергії та води, знизити частку відходів виробництва, скоротити матеріальні витрати та час приготування. | uk_UA | 
| dc.language.iso | other | uk_UA | 
| dc.publisher | ХНТУ | uk_UA | 
| dc.subject | Збагачений напій | uk_UA | 
| dc.subject | томатний сік | uk_UA | 
| dc.subject | сік селери | uk_UA | 
| dc.subject | сік паприки | uk_UA | 
| dc.subject | рецептура | uk_UA | 
| dc.title | Дослідження розширення асортименту збагачених напоїв на основі томатного соку | uk_UA | 
| dc.type | Other | uk_UA | 
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Колечко К. О. Дослідження розширення асортименту збагачених напоїв на основі томатного соку.pdf | 800.56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.