Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1904
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колечко, К. О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-09T09:25:40Z | - |
dc.date.available | 2025-04-09T09:25:40Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Колечко, К. О. Дослідження розширення асортименту збагачених напоїв на основі томатного соку : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / К. О. Колечко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 71 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1904 | - |
dc.description.abstract | У роботі використовується новітня маловідходна та ресурсозберігаюча технологія переробки томатів. Спроектована технологічна лінія повністю автоматизована і автоматично підтримує технічні параметри на рівні, що гарантує високу якість і поживну цінність готової продукції. Сучасне обладнання використовується практично на всіх етапах консервування, що дозволяє зменшити споживання електроенергії та води, знизити частку відходів виробництва, скоротити матеріальні витрати та час приготування. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Збагачений напій | uk_UA |
dc.subject | томатний сік | uk_UA |
dc.subject | сік селери | uk_UA |
dc.subject | сік паприки | uk_UA |
dc.subject | рецептура | uk_UA |
dc.title | Дослідження розширення асортименту збагачених напоїв на основі томатного соку | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Колечко К. О. Дослідження розширення асортименту збагачених напоїв на основі томатного соку.pdf | 800.56 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.