Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1904
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКолечко, К. О.-
dc.date.accessioned2025-04-09T09:25:40Z-
dc.date.available2025-04-09T09:25:40Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКолечко, К. О. Дослідження розширення асортименту збагачених напоїв на основі томатного соку : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / К. О. Колечко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 71 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1904-
dc.description.abstractУ роботі використовується новітня маловідходна та ресурсозберігаюча технологія переробки томатів. Спроектована технологічна лінія повністю автоматизована і автоматично підтримує технічні параметри на рівні, що гарантує високу якість і поживну цінність готової продукції. Сучасне обладнання використовується практично на всіх етапах консервування, що дозволяє зменшити споживання електроенергії та води, знизити частку відходів виробництва, скоротити матеріальні витрати та час приготування.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectЗбагачений напійuk_UA
dc.subjectтоматний сікuk_UA
dc.subjectсік селериuk_UA
dc.subjectсік паприкиuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.titleДослідження розширення асортименту збагачених напоїв на основі томатного сокуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Харчові технології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.