Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1904
Title: | Дослідження розширення асортименту збагачених напоїв на основі томатного соку |
Authors: | Колечко, К. О. |
Keywords: | Збагачений напій томатний сік сік селери сік паприки рецептура |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ХНТУ |
Citation: | Колечко, К. О. Дослідження розширення асортименту збагачених напоїв на основі томатного соку : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / К. О. Колечко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 71 с. |
Abstract: | У роботі використовується новітня маловідходна та ресурсозберігаюча технологія переробки томатів. Спроектована технологічна лінія повністю автоматизована і автоматично підтримує технічні параметри на рівні, що гарантує високу якість і поживну цінність готової продукції. Сучасне обладнання використовується практично на всіх етапах консервування, що дозволяє зменшити споживання електроенергії та води, знизити частку відходів виробництва, скоротити матеріальні витрати та час приготування. |
URI: | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1904 |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Колечко К. О. Дослідження розширення асортименту збагачених напоїв на основі томатного соку.pdf | 800.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.