Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
DSpace at KNTU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет інтегрованих технологій
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (БАКАЛАВР)
Спеціальність 181 Харчові технології
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-5 of 5 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Визначення показників якості та методів їх контролю для шампіньйонів консервованих
Яловенко, К.О.
2020
Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоїв
Єщенко, К. О.
2020
Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоїв
Гром, Г.А.
2020
Оцінка показників якості варених ковбасних виробів
Водяницька, З. М
2020
Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини
Чабанова, Н. Р.
Discover
Author
1
Водяницька, З. М
1
Гром, Г.А.
1
Чабанова, Н. Р.
1
Яловенко, К.О.
1
Єщенко, К. О.
Subject
1
безпека
1
гриби шампіньйони
1
маринування
1
нерафінована олія
1
стерилізація
1
технологічна експертиза
1
технології виробництва
1
якість