Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
DSpace at KNTU
Search
Search:
All of DSpace
ALMA MATER
Факультет економіки, бізнес-аналітики та підприємництва
Факультет міжнародних економічних відносин, управління і бізнесу
Факультет інженерії та транспорту
Факультет інтегрованих технологій
Факультет інформаційних технологій та дизайну
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 25 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини
Чабанова, Н. Р.
2017
Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництва
Куник, О.М.
;
Куник, А. Н.
;
Kunik, A.N.
;
Сарібєкова, Д. Г.
;
Салєба, Л. В.
;
Куриленко, Т,
2020
Використання стандартів як заходу із забезпечення відповідності (на прикладі дитячих іграшок)
Карпенко, О. В.
2020
Контроль якості слабоалкогольних напоїв у відповідності з вимогами Держпродспоживслужби м. Херсона
Фурса, О.В.
2020
Експертиза та товарознавче оцінювання пива (на прикладі торговельного підприємства «NewBrew»)
Волосюк, М. В.
2020
Митний контроль та експертиза побутової техніки (на прикладі роздрібних торгівельних підприємств)
Гамов, В. А.
2021
Розробка інноваційної продукції для забезпечення конкурентоспроможності консервних підприємств Херсонського регіону.
Валько, М. І.
;
Валько, Н. И.
;
Valko, M. I.
;
Стоянова, О. В.,
;
Зубкова, К. В.,
;
Бобирь, С. В.
2021
Розроблення нового виду плодоовочевої продукції функціонального призначення.
Валько, М. І.
;
Валько, Н. И.
;
Valko, M. I
;
Стоянова, О. В.
;
Зубкова, К. В
;
Бобирь, С. В.
2023
Дослідження технології бурякового напою ферментованого з додаванням імбиру
Вірко, Дар`я Сергіївна
2023
Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчування
Окша, Любов Едуардівна
Discover
Author
2
Бобирь, С. В.
2
Валько, М. І.
2
Валько, Н. И.
1
Kunik, A.N.
1
Valko, M. I
1
Valko, M. I.
1
Ведмідський, М. І.
1
Волосюк, М. В.
1
Вірко, Дар`я Сергіївна
1
Гамов, В. А.
.
next >
Subject
9
властивості
6
асортимент
3
quality
3
безпека
3
безпечність
3
експертиза
3
качество
3
технологічна експертиза
2
recipe
2
stevioside
.
next >
Date issued
15
2024
5
2020
2
2021
2
2023
1
2017
Has File(s)
25
true