Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
DSpace at KNTU
Факультет інтегрованих технологій
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (МАГІСТР)
Спеціальність 181 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Collection home page
Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 4 of 4
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчування
Окша, Любов Едуардівна
2023
Дослідження використання вторинних сировинних ресурсів при переробці томатів
Зубкова, Вікторія Олексіївна
2023
Розробка рецептури фруктово-овочевих маринадів
Врублевська, Анастасія Віталіївна
2023
Дослідження технології бурякового напою ферментованого з додаванням імбиру
Вірко, Дар`я Сергіївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 4 of 4
Discover
Author
1
Врублевська, Анастасія Віталіївна
1
Вірко, Дар`я Сергіївна
1
Зубкова, Вікторія Олексіївна
1
Окша, Любов Едуардівна
Subject
3
рецептура,
2
технологічна схема,
2
якість
1
Буряк столовий,
1
вичавки,
1
Вторинні сировинні ресурси,
1
залива
1
кислотність,
1
купажування,
1
маринад,
.
next >
Date issued
4
2023
Has File(s)
4
true