Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
DSpace at KNTU
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет інтегрованих технологій
Кафедра експертизи, технології і дизайну текстилю
Кафедра товарознавства, стандартизації та сертифікації
Кафедра харчових технологій
Кафедра хімічних технологій,експертизи та безпеки харчової продукції
Кафедра хімії, екології та безпеки життєдіяльності
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (БАКАЛАВР)
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (МАГІСТР)
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 141-150 зі 240.
назад
1
...
12
13
14
15
16
17
18
...
24
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2024
Дослідження складу косметичної маски для обличчя
Шарова, В. В.
2024
Розробка складу та технології тонізуючого косметичного засобу для обличчя
Царук, А. С.
2024
Розробка рецептури та технології приготування сонцезахисного бальзаму для губ
Галатонов, В. І.
2024
Розробка рецептури та технології приготування шампуню для волосся
Гордієнко, А. С.
2024
Дослідження застосування гідролату лаванди звичайної для косметичних емульсій
Шаров, П. А.
2024
Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності функціональних напоїв на основі купажування соків
Загляда, О. В.
2024
Дослідження особливостей технологічної експертизи купажованих рослинних олій
Євенко, Г. А.
2024
Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності майонезу функціонального призначення
Захарчук, Л. Р.
2024
Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності ковбасних виробів функціонального призначення
Курінний, Д. В.
2024
Формування та оцінювання якості і безпечності томатного соусу функціонального призначення
Корольова, О. М.
Перегляд
Автор
8
Kunik, A.N.
7
Валько, М. І.
7
Куник, А. Н.
7
Куник, О.М.
7
Мамай, О. І.
7
Сарібєкова, Д. Г.
5
Mamai, О. І.
5
Валько, Н. И.
5
Мамай, О. И.
5
Салєба, Л. В.
.
далі >
Тема
49
якість
19
показники якості
18
асортимент
17
безпечність
16
властивості
16
технологія
15
технологічна експертиза
11
сусло
10
експертиза
10
органолептичні показники
.
далі >
за датою випуску
101
2024
45
2025
29
2023
23
2020
6
2021
3
2016
3
2017
1
2018
1
2019
Has File(s)
212
true