Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
DSpace at KNTU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет інтегрованих технологій
Кафедра експертизи, технології і дизайну текстилю
Кафедра товарознавства, стандартизації та сертифікації
Кафедра харчових технологій
Кафедра хімічних технологій,експертизи та безпеки харчової продукції
Кафедра хімії, екології та безпеки життєдіяльності
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (БАКАЛАВР)
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (МАГІСТР)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 141-150 of 197 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
12
13
14
15
16
17
18
...
20
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2024
Дослідження складу косметичної маски для обличчя
Шарова, В. В.
2024
Розробка складу та технології тонізуючого косметичного засобу для обличчя
Царук, А. С.
2024
Розробка рецептури та технології приготування сонцезахисного бальзаму для губ
Галатонов, В. І.
2024
Розробка рецептури та технології приготування шампуню для волосся
Гордієнко, А. С.
2024
Дослідження застосування гідролату лаванди звичайної для косметичних емульсій
Шаров, П. А.
2024
Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності функціональних напоїв на основі купажування соків
Загляда, О. В.
2024
Дослідження особливостей технологічної експертизи купажованих рослинних олій
Євенко, Г. А.
2024
Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності майонезу функціонального призначення
Захарчук, Л. Р.
2024
Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності ковбасних виробів функціонального призначення
Курінний, Д. В.
2024
Формування та оцінювання якості і безпечності томатного соусу функціонального призначення
Корольова, О. М.
Discover
Author
8
Kunik, A.N.
7
Валько, М. І.
7
Куник, А. Н.
7
Куник, О.М.
7
Мамай, О. І.
7
Сарібєкова, Д. Г.
5
Mamai, О. І.
5
Валько, Н. И.
5
Мамай, О. И.
5
Салєба, Л. В.
.
next >
Subject
40
якість
15
показники якості
13
асортимент
13
безпечність
13
властивості
10
експертиза
10
Проектування
10
технологічна експертиза
10
технологічна схема
10
технологія
.
next >
Date issued
101
2024
29
2023
23
2020
6
2021
3
2016
3
2017
2
2025
1
2018
1
2019
Has File(s)
169
true