Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
DSpace at KNTU
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет інтегрованих технологій
Кафедра експертизи, технології і дизайну текстилю
Кафедра товарознавства, стандартизації та сертифікації
Кафедра харчових технологій
Кафедра хімічних технологій,експертизи та безпеки харчової продукції
Кафедра хімії, екології та безпеки життєдіяльності
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (БАКАЛАВР)
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (МАГІСТР)
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 211-220 зі 242.
назад
1
...
19
20
21
22
23
24
25
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2025
Технологічна експертиза та оцінка якості каш швидкого приготування
Нестерук, В. П.
2025
Технологічна експертиза та оцінка якості рибних консервів «Сардина бланшована з додаванням олії»
Пойда, В. Ю.
2025
Технологічна експертиза та оцінка якості заварних пряників
Нюнькіна, А. В.
2025
Технологічна експертиза та оцінка якості ряжанки
Ословська, В. О.
2025
Технологічна експертиза та оцінка якості безалкогольних напоїв
Лук’янченко, Ю. О.
2025
Технологічна експертиза та оцінка якості безлактозного молока
Сонічева, С. О. В.
2025
Технологічна експертиза та оцінка якості йогурту полуничного
Філенюк, К. В.
2025
Технологічні та експлуатаційні чинники формування якості взуття
Демиденко, Р. Д.
2025
Проєкт цеху переробки ягід з виробництвом напівсолодких вин продуктивністю 1500 т/сезон
Кахраманова, А. С.
2025
Аналіз технології виготовлення та оцінювання якості виробів зі штучної шкіри (на прикладі ТОВ "Десна")
Вербинська, В. В.
Перегляд
Автор
8
Kunik, A.N.
7
Валько, М. І.
7
Куник, А. Н.
7
Куник, О.М.
7
Мамай, О. І.
7
Сарібєкова, Д. Г.
6
Салєба, Л. В.
5
Mamai, О. І.
5
Saleba, L. V.
5
Валько, Н. И.
.
далі >
Тема
49
якість
19
показники якості
18
асортимент
17
безпечність
16
властивості
16
технологія
15
технологічна експертиза
11
сусло
10
експертиза
10
органолептичні показники
.
далі >
за датою випуску
101
2024
47
2025
29
2023
23
2020
6
2021
3
2016
3
2017
1
2018
1
2019
Has File(s)
214
true