Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 211-220 зі 242.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Технологічна експертиза та оцінка якості каш швидкого приготуванняНестерук, В. П.
2025Технологічна експертиза та оцінка якості рибних консервів «Сардина бланшована з додаванням олії»Пойда, В. Ю.
2025Технологічна експертиза та оцінка якості заварних пряниківНюнькіна, А. В.
2025Технологічна експертиза та оцінка якості ряжанкиОсловська, В. О.
2025Технологічна експертиза та оцінка якості безалкогольних напоївЛук’янченко, Ю. О.
2025Технологічна експертиза та оцінка якості безлактозного молокаСонічева, С. О. В.
2025Технологічна експертиза та оцінка якості йогурту полуничногоФіленюк, К. В.
2025Технологічні та експлуатаційні чинники формування якості взуттяДемиденко, Р. Д.
2025Проєкт цеху переробки ягід з виробництвом напівсолодких вин продуктивністю 1500 т/сезонКахраманова, А. С.
2025Аналіз технології виготовлення та оцінювання якості виробів зі штучної шкіри (на прикладі ТОВ "Десна")Вербинська, В. В.