Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.001 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Визначення показників якості та методів їх контролю для шампіньйонів консервованихЯловенко, К.О.
2020Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоївЄщенко, К. О.
2020Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоївГром, Г.А.
2020Оцінка показників якості варених ковбасних виробівВодяницька, З. М
2020Технологічна експертиза маринованих шампіньйонівКуник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Сарібєкова, Д. Г.; Яловенко, К.О.
2020Study of the content of fat-soluble vitamins in the composition of unrefined vegetable oilKunik, A.N.; Куник О.М.; Куник, А. Н.; Saribekova, D.G.; Chabanova, N.R.
2020Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировиниЧабанова, Н. Р.
2020Дослідження впливу виду пакування на термін придатності питного пастеризованого молокаКуник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Морозова, О.М.; Сарібєкова, Д.Г.