Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 16 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жируКуник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Семешко, О. Я.; Сарібєкова, Ю. Г.
2021Розробка інноваційної продукції для забезпечення конкурентоспроможності консервних підприємств Херсонського регіону.Валько, М. І.; Валько, Н. И.; Valko, M. I.; Стоянова, О. В.,; Зубкова, К. В.,; Бобирь, С. В.
2021Розроблення нового виду плодоовочевої продукції функціонального призначення.Валько, М. І.; Валько, Н. И.; Valko, M. I; Стоянова, О. В.; Зубкова, К. В; Бобирь, С. В.
2020-09Дослідження ефективності застосування кріообробки у виноробствіМамай, О. І.; Мамай, О. И.; Mamai, О. І.; Кузьміна, Т. О.,; Білоконь, О. І.
2020Дослідження показників якості овочево-фруктового соусуСтоянова, О. В.; Стоянова, О. В.; Stoyanova, О. V.; Зубкова, К. В.; Бобирь, С. В.
2021Інноваційний спосіб заморожування ягід чорної смородини в УкраїніБобирь, С. В.; Бобырь, С. В.; Bobyr, S. V.
2021Дослідження автолізату винних дріжджів.Ковалевський, К. А.; Ковалевский, К. А.; Kovalevsky, К. А.; Мамай, О. І.; Валько, М. І.; Кузьміна, Т. О.
2020Дослідження впливу параметрів і режимів виробництва на якість сухих червоних вин.Валько, М. І.; Валько, Н. И.; Valko, M. I; Голишев, О. О.
2020Дослідження впливу комплексного використання полікомпонентної системи препаратів на технологічні процеси і формування якості білих столових вин.Мамай, О. І.; Мамай, О. И.; Mamai, О. І.; Ковалевський, К. А.; Кіона, А. О.
2020Розробка рецептури вітамінізованих компотів функціонального призначення.Зубкова, К. В.; Зубкова, Е. В.; Zubkova, K. V.; Стоянова, О. В.; Зубкова, В. О.