Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 14 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Визначення показників якості та методів їх контролю для шампіньйонів консервованихЯловенко, К.О.
2020Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоївЄщенко, К. О.
2020Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоївГром, Г.А.
2020Оцінка показників якості варених ковбасних виробівВодяницька, З. М
2020Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировиниЧабанова, Н. Р.
2024Проект цеху переробки білих сортів винограду на столові та кріплені виноматеріали продуктивністю 3600 т/сезонМерхель, В. О.
2024Проект цеху переробки червоних сортів винограду з виробництвом столових сухих і купажних кріплених виноматеріалів продуктивністю 2600 т/сезонГаврилюк, М. В.
2024Проект цеха в м. Полтава з виробництва фруктово-ягідних консервів 4 мільйонів облікових банок за рікКузнецова, К. Є.
2024Проєкт консервного цеху дитячого харчування в с. Миролюбівка Херсонської області потужністю 10 мільйонів облікових банок за рікПобедря, К. С.
2024Проєкт цеху з виробництва консервів в смт. Білозерка Херсонської області потужністю 10 мільйонів облікових банок за рікПоловинський, Д. О.