Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
DSpace at KNTU
Search
Search:
All of DSpace
ALMA MATER
Факультет економіки, бізнес-аналітики та підприємництва
Факультет міжнародних економічних відносин, управління і бізнесу
Факультет інженерії та транспорту
Факультет інтегрованих технологій
Факультет інформаційних технологій та дизайну
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 221-230 of 233 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
...
20
21
22
23
24
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-09
Дослідження ефективності застосування кріообробки у виноробстві
Мамай, О. І.
;
Мамай, О. И.
;
Mamai, О. І.
;
Кузьміна, Т. О.,
;
Білоконь, О. І.
2020
Дослідження показників якості овочево-фруктового соусу
Стоянова, О. В.
;
Стоянова, О. В.
;
Stoyanova, О. V.
;
Зубкова, К. В.
;
Бобирь, С. В.
2020
Оцінювання антикризової стійкості туристичного підприємства щодо дій конкурентів.
Джерелюк, Ю. О
;
Джерелюк, Ю. О
;
Dzhereliuk Y. O., Y. O.
2020
Науково-методичні засади ідентифікації позицій туристичних підприємств за рівнем антикризової стійкості
Джерелюк, Ю. О
;
Джерелюк, Ю. О
;
Dzhereliuk, Y. O.
2020
Дослідження впливу параметрів і режимів виробництва на якість сухих червоних вин.
Валько, М. І.
;
Валько, Н. И.
;
Valko, M. I
;
Голишев, О. О.
2020
Дослідження впливу комплексного використання полікомпонентної системи препаратів на технологічні процеси і формування якості білих столових вин.
Мамай, О. І.
;
Мамай, О. И.
;
Mamai, О. І.
;
Ковалевський, К. А.
;
Кіона, А. О.
2020
Розробка рецептури вітамінізованих компотів функціонального призначення.
Зубкова, К. В.
;
Зубкова, Е. В.
;
Zubkova, K. V.
;
Стоянова, О. В.
;
Зубкова, В. О.
2020
Удосконалення технологічного процесу одержання коньячних спиртів.
Валько, М. І.
;
Валько, Н. И.
;
Valko, M. I
;
Мамай, О. І.
;
Халупенко, Д. М.
2020
Продовольча безпека у період пандемії COVID19.
Зубкова, К. В.
;
Зубкова, Е. В.
;
Zubkova, K. V.
;
Стоянова, О. В.
;
Коваль, І. О.
2020
Фальсифікація та ідентифікації виноградних вин на основі органолептичних та фізико-хімічних показників.
Мамай, О. І.
;
Мамай, О. И.
;
Mamai, О. І.
;
Кузьміна, Т. О.
;
Цибенко, М. О.
Discover
Author
5
Durman, М. О.
5
Дурман, М. О.
5
Дурман, Н. А.
5
Мамай, О. І.
4
Durman, O. L.
4
Mamai, О. І.
4
Дурман, Е. Л.
4
Дурман, О. Л.
4
Козел, В. М.
4
Мамай, О. И.
.
next >
Subject
30
управління
22
management
22
зовнішньоекономічна діяльність
18
foreign economic activity
16
стратегія
15
strategy
9
ефективність
9
моделювання
9
підприємство
8
foreign markets
.
next >