Спеціальність 181 Харчові технології Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 44
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Удосконалення рецептури та оцінювання якості і безпечності безалкогольних кавових напоївПузік, Д. В.
2024Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності дієтичних галетОвчаренко, О. О.
2024Технологічна експертиза та оцінка якості і безпечності чорного чаю з бергамотомМігдаль, Ю. С.
2024Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності ковбасних виробів функціонального призначенняКурінний, Д. В.
2024Технологічна експертиза та оцінка якості крафтових хлібобулочних виробівКрасний, Д. М.
2024Формування та оцінювання якості і безпечності томатного соусу функціонального призначенняКорольова, О. М.
2024Технологічна експертиза та оцінювання якості печива із суміші борошнаКовальова, Д. Д.
2024Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності майонезу функціонального призначенняЗахарчук, Л. Р.
2024Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності функціональних напоїв на основі купажування соківЗагляда, О. В.
2024Дослідження особливостей технологічної експертизи купажованих рослинних олійЄвенко, Г. А.
2024Технологічна експертиза та оцінка якості і безпечності сиру твердого функціонального призначенняБабенко, Б. Д.
2024Технологічна експертиза та оцінка якості йогуртівКрисенко, А. О.
2024Формування і оцінювання якості та безпечності бездріжджового хліба оздоровчого та профілактичного призначенняЧихун, О. В.
2023Удосконалення технології білих столових вин шляхом інтенсифікації процесу спиртового бродінняЦибенко, М. О.
2023Дослідження впливу технологічних прийомів на якість білих столових винПугачова, В. В.
2023Технологічна експертиза та оцінка якості хліба житнього з додаванням соняшникового насінняПоплевічев, А. О.
2023Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчуванняОкша, Л. Е.
2023Дослідження використання вторинних сировинних ресурсів при переробці томатівЗубкова, В. О.
2023Удосконалення технології кріплених десертних вин типу кагорДробна, М. І.
2023Дослідження особливостей фізико-хімічної експертизи меду в умовах НЦЛД “Еталон”Доротюк, С. А.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 44