Спеціальність 181 Харчові технології
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 44
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Удосконалення рецептури та оцінювання якості і безпечності безалкогольних кавових напоїв | Пузік, Д. В. |
2024 | Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності дієтичних галет | Овчаренко, О. О. |
2024 | Технологічна експертиза та оцінка якості і безпечності чорного чаю з бергамотом | Мігдаль, Ю. С. |
2024 | Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності ковбасних виробів функціонального призначення | Курінний, Д. В. |
2024 | Технологічна експертиза та оцінка якості крафтових хлібобулочних виробів | Красний, Д. М. |
2024 | Формування та оцінювання якості і безпечності томатного соусу функціонального призначення | Корольова, О. М. |
2024 | Технологічна експертиза та оцінювання якості печива із суміші борошна | Ковальова, Д. Д. |
2024 | Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності майонезу функціонального призначення | Захарчук, Л. Р. |
2024 | Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності функціональних напоїв на основі купажування соків | Загляда, О. В. |
2024 | Дослідження особливостей технологічної експертизи купажованих рослинних олій | Євенко, Г. А. |
2024 | Технологічна експертиза та оцінка якості і безпечності сиру твердого функціонального призначення | Бабенко, Б. Д. |
2024 | Технологічна експертиза та оцінка якості йогуртів | Крисенко, А. О. |
2024 | Формування і оцінювання якості та безпечності бездріжджового хліба оздоровчого та профілактичного призначення | Чихун, О. В. |
2023 | Удосконалення технології білих столових вин шляхом інтенсифікації процесу спиртового бродіння | Цибенко, М. О. |
2023 | Дослідження впливу технологічних прийомів на якість білих столових вин | Пугачова, В. В. |
2023 | Технологічна експертиза та оцінка якості хліба житнього з додаванням соняшникового насіння | Поплевічев, А. О. |
2023 | Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчування | Окша, Л. Е. |
2023 | Дослідження використання вторинних сировинних ресурсів при переробці томатів | Зубкова, В. О. |
2023 | Удосконалення технології кріплених десертних вин типу кагор | Дробна, М. І. |
2023 | Дослідження особливостей фізико-хімічної експертизи меду в умовах НЦЛД “Еталон” | Доротюк, С. А. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 44