Skip navigation
DSpace logo
  • Home
  • Browse
    • Communities
      & Collections
    • Browse Items by:
    • Issue Date
    • Author
    • Title
    • Subject
  • Language
    • русский
    • українська
    • English
  • Sign on to:
    • My DSpace
    • Receive email
      updates
    • Edit Profile

DSpace JSPUI

DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets

Learn More
DSpace logo

  1. DSpace at KNTU
  2. Факультет інтегрованих технологій
  3. Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (МАГІСТР)

Спеціальність 181 Харчові технології Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 44 of 44
< previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Удосконалення технології виробництва ігристих винГорбань, А. В.
2023Дослідження технології бурякового напою ферментованого з додаванням імбируВірко, Д. С.
2023Розробка рецептури фруктово-овочевих маринадівВрублевська, А. В.
2023Дослідження способів і технологій виробництва плодово-ягідних вин і винних напоївЛиса, Т. С.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 44 of 44
< previous 

Discover

Author
  • 1 Бабенко, Б. Д.
  • 1 Березовський, Ю. В.
  • 1 Біволарські, С. Е.
  • 1 Врублевська, А. В.
  • 1 Вірко, Д. С.
  • 1 Вітмановський, Є. І.
  • 1 Горбань, А. В.
  • 1 Дем`янчук, С. О.
  • 1 Доротюк, С. А.
  • 1 Дробна, М. І.
  • . next >
Subject
  • 9 технологічна схема
  • 9 якість
  • 7 безпечність
  • 6 технологія
  • 5 бентоніт
  • 5 виноматеріали
  • 5 органолептичні показники
  • 5 рецептура
  • 4 активні сухі дріжджі
  • 4 план НАССР
  • . next >
Date issued
  • 33 2024
  • 11 2023
Has File(s)
  • 44 true
Theme by Logo CINECA

DSpace Software Copyright © 2002-2013  Duraspace - Feedback