Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 70 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Експертиза та товарознавче оцінювання пива (на прикладі торговельного підприємства «NewBrew»)Волосюк, М. В.
2020Митний контроль та експертиза побутової техніки (на прикладі роздрібних торгівельних підприємств)Гамов, В. А.
2021Розробка інноваційної продукції для забезпечення конкурентоспроможності консервних підприємств Херсонського регіону.Валько, М. І.; Валько, Н. И.; Valko, M. I.; Стоянова, О. В.,; Зубкова, К. В.,; Бобирь, С. В.
2021Розроблення нового виду плодоовочевої продукції функціонального призначення.Валько, М. І.; Валько, Н. И.; Valko, M. I; Стоянова, О. В.; Зубкова, К. В; Бобирь, С. В.
2020-09Дослідження ефективності застосування кріообробки у виноробствіМамай, О. І.; Мамай, О. И.; Mamai, О. І.; Кузьміна, Т. О.,; Білоконь, О. І.
2020Дослідження показників якості овочево-фруктового соусуСтоянова, О. В.; Стоянова, О. В.; Stoyanova, О. V.; Зубкова, К. В.; Бобирь, С. В.
2021Інноваційний спосіб заморожування ягід чорної смородини в УкраїніБобирь, С. В.; Бобырь, С. В.; Bobyr, S. V.
2021Дослідження автолізату винних дріжджів.Ковалевський, К. А.; Ковалевский, К. А.; Kovalevsky, К. А.; Мамай, О. І.; Валько, М. І.; Кузьміна, Т. О.
2020Дослідження впливу параметрів і режимів виробництва на якість сухих червоних вин.Валько, М. І.; Валько, Н. И.; Valko, M. I; Голишев, О. О.
2020Дослідження впливу комплексного використання полікомпонентної системи препаратів на технологічні процеси і формування якості білих столових вин.Мамай, О. І.; Мамай, О. И.; Mamai, О. І.; Ковалевський, К. А.; Кіона, А. О.