Спеціальність 181 Харчові технології Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 15 з 15
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Проєкт цеху з виробництва плодово-овочевих консервів в с. Посад-Покровське Херсонської області з потужністю 7 мільйонів облікових банок за рікШкольний, В. В.
2024Проєкт цеху в с. Любимівка (Херсонська обл.) з виробництва овочевої продукції потужністю 7 мільйонів облікових банок за рікХижинська, І. О.
2024Проект цеху переробки винограду з виробництвом коньячних та кріплених виноматеріалів продуктивністю 2500 т/сезонТичина, А. С.
2024Проєкт цеху з виробництва томатної продукції с. Музиківка Херсонської області з потужністю 12 мільйонів облікових банок за рікСідько, Є. І.
2024Проект цеху переробки білих сортів винограду з виробництвом виноматеріалів для ігристих та кріплених вин продуктивністю 2200 т/сезонСєргєєв, К. В.
2024Проєкт цеху з виробництва консервів в смт. Білозерка Херсонської області потужністю 10 мільйонів облікових банок за рікПоловинський, Д. О.
2024Проєкт консервного цеху дитячого харчування в с. Миролюбівка Херсонської області потужністю 10 мільйонів облікових банок за рікПобедря, К. С.
2024Проект цеху переробки білих сортів винограду на столові та кріплені виноматеріали продуктивністю 3600 т/сезонМерхель, В. О.
2024Проект цеха в м. Полтава з виробництва фруктово-ягідних консервів 4 мільйонів облікових банок за рікКузнецова, К. Є.
2024Проект цеху переробки червоних сортів винограду з виробництвом столових сухих і купажних кріплених виноматеріалів продуктивністю 2600 т/сезонГаврилюк, М. В.
2020Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировиниЧабанова, Н. Р.
2020Оцінка показників якості варених ковбасних виробівВодяницька, З. М
2020Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоївЄщенко, К. О.
2020Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоївГром, Г.А.
2020Визначення показників якості та методів їх контролю для шампіньйонів консервованихЯловенко, К.О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 15 з 15