Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 15 з 15
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Проєкт цеху з виробництва плодово-овочевих консервів в с. Посад-Покровське Херсонської області з потужністю 7 мільйонів облікових банок за рік | Школьний, В. В. |
2024 | Проєкт цеху в с. Любимівка (Херсонська обл.) з виробництва овочевої продукції потужністю 7 мільйонів облікових банок за рік | Хижинська, І. О. |
2024 | Проект цеху переробки винограду з виробництвом коньячних та кріплених виноматеріалів продуктивністю 2500 т/сезон | Тичина, А. С. |
2024 | Проєкт цеху з виробництва томатної продукції с. Музиківка Херсонської області з потужністю 12 мільйонів облікових банок за рік | Сідько, Є. І. |
2024 | Проект цеху переробки білих сортів винограду з виробництвом виноматеріалів для ігристих та кріплених вин продуктивністю 2200 т/сезон | Сєргєєв, К. В. |
2024 | Проєкт цеху з виробництва консервів в смт. Білозерка Херсонської області потужністю 10 мільйонів облікових банок за рік | Половинський, Д. О. |
2024 | Проєкт консервного цеху дитячого харчування в с. Миролюбівка Херсонської області потужністю 10 мільйонів облікових банок за рік | Победря, К. С. |
2024 | Проект цеху переробки білих сортів винограду на столові та кріплені виноматеріали продуктивністю 3600 т/сезон | Мерхель, В. О. |
2024 | Проект цеха в м. Полтава з виробництва фруктово-ягідних консервів 4 мільйонів облікових банок за рік | Кузнецова, К. Є. |
2024 | Проект цеху переробки червоних сортів винограду з виробництвом столових сухих і купажних кріплених виноматеріалів продуктивністю 2600 т/сезон | Гаврилюк, М. В. |
2020 | Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини | Чабанова, Н. Р. |
2020 | Оцінка показників якості варених ковбасних виробів | Водяницька, З. М |
2020 | Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоїв | Єщенко, К. О. |
2020 | Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоїв | Гром, Г.А. |
2020 | Визначення показників якості та методів їх контролю для шампіньйонів консервованих | Яловенко, К.О. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 15 з 15