Спеціальність 181 Харчові технології
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 34
| Issue Date | Title | Author(s) |
| 2025 | Проєкт цеху переробки білих сортів винограду з виробництвом сухокріплених виноматеріалів продуктивністю 2500 т/сезон | Черниш, А. О. |
| 2025 | Проєкт цеху переробки винограду з виробництвом коньячних виноматеріалів продуктивністю 2300 т/сезон | Рибальська, Є. В. |
| 2025 | Проєкт цеху переробки ягід з виробництвом напівсолодких вин продуктивністю 1500 т/сезон | Кахраманова, А. С. |
| 2025 | Проєкт будівництва консервного заводу з переробки овочів у селі Грозне Херсонської області потужністю 11 мільйонів облікових банок за рік | Євтушенко, І. В. |
| 2025 | Проєкт цеху переробки червоних сортів винограду з виробництвом столових сухих виноматеріалів продуктивністю 2000 т/сезон | Артем`єва, А. Д. |
| 2025 | Технологічна експертиза та оцінка якості йогурту полуничного | Філенюк, К. В. |
| 2025 | Технологічна експертиза та оцінка якості безлактозного молока | Сонічева, С. О. В. |
| 2025 | Технологічна експертиза та оцінка якості рибних консервів «Сардина бланшована з додаванням олії» | Пойда, В. Ю. |
| 2025 | Технологічна експертиза та оцінка якості ряжанки | Ословська, В. О. |
| 2025 | Технологічна експертиза та оцінка якості заварних пряників | Нюнькіна, А. В. |
| 2025 | Технологічна експертиза та оцінка якості каш швидкого приготування | Нестерук, В. П. |
| 2025 | Технологічна експертиза та оцінка якості безалкогольних напоїв | Лук’янченко, Ю. О. |
| 2025 | Технологічна експертиза та оцінка якості гірчиці | Лєбедєв, С. С. |
| 2024 | Технологічна експертиза та оцінка якості халви ванільної | Шарков, О. Е. |
| 2024 | Технологічна експертиза та оцінка якості консервів «Ікра з кабачків» | Редковець, А. І. |
| 2024 | Технологічна експертиза та оцінка якості розсільних сирів моцарелла | Ольшанський, О. І. |
| 2024 | Технологічна експертиза та оцінка якості вівсяного печива | Новікова, О. В. |
| 2024 | Технологічна експертиза та оцінка якості сирів плавлених | Коваленко, В. О. |
| 2024 | Технологічна експертиза та оцінка якості кави розчинної сублімованої | Жадлун, М. А. |
| 2024 | Проєкт цеху з виробництва плодово-овочевих консервів в с. Посад-Покровське Херсонської області з потужністю 7 мільйонів облікових банок за рік | Школьний, В. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 34