Спеціальність 181 Харчові технології Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 34
Issue DateTitleAuthor(s)
2025Проєкт цеху переробки білих сортів винограду з виробництвом сухокріплених виноматеріалів продуктивністю 2500 т/сезонЧерниш, А. О.
2025Проєкт цеху переробки винограду з виробництвом коньячних виноматеріалів продуктивністю 2300 т/сезонРибальська, Є. В.
2025Проєкт цеху переробки ягід з виробництвом напівсолодких вин продуктивністю 1500 т/сезонКахраманова, А. С.
2025Проєкт будівництва консервного заводу з переробки овочів у селі Грозне Херсонської області потужністю 11 мільйонів облікових банок за рікЄвтушенко, І. В.
2025Проєкт цеху переробки червоних сортів винограду з виробництвом столових сухих виноматеріалів продуктивністю 2000 т/сезонАртем`єва, А. Д.
2025Технологічна експертиза та оцінка якості йогурту полуничногоФіленюк, К. В.
2025Технологічна експертиза та оцінка якості безлактозного молокаСонічева, С. О. В.
2025Технологічна експертиза та оцінка якості рибних консервів «Сардина бланшована з додаванням олії»Пойда, В. Ю.
2025Технологічна експертиза та оцінка якості ряжанкиОсловська, В. О.
2025Технологічна експертиза та оцінка якості заварних пряниківНюнькіна, А. В.
2025Технологічна експертиза та оцінка якості каш швидкого приготуванняНестерук, В. П.
2025Технологічна експертиза та оцінка якості безалкогольних напоївЛук’янченко, Ю. О.
2025Технологічна експертиза та оцінка якості гірчиціЛєбедєв, С. С.
2024Технологічна експертиза та оцінка якості халви ванільноїШарков, О. Е.
2024Технологічна експертиза та оцінка якості консервів «Ікра з кабачків»Редковець, А. І.
2024Технологічна експертиза та оцінка якості розсільних сирів моцареллаОльшанський, О. І.
2024Технологічна експертиза та оцінка якості вівсяного печиваНовікова, О. В.
2024Технологічна експертиза та оцінка якості сирів плавленихКоваленко, В. О.
2024Технологічна експертиза та оцінка якості кави розчинної сублімованоїЖадлун, М. А.
2024Проєкт цеху з виробництва плодово-овочевих консервів в с. Посад-Покровське Херсонської області з потужністю 7 мільйонів облікових банок за рікШкольний, В. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 34